Ταψιά

 

Στη Roller Kappatos πιστεύουμε πως ένα προϊόν είναι πραγματικά επιτυχημένο, μόνο όταν δίνει λύση στο πρόβλημα για το οποίο σχεδιάστηκε.

Μας αρέσει να προσπαθούμε, να δοκιμάζουμε, να βρίσκουμε λύσεις... Κι η ανάγκη μας αυτή, αντανακλάται στα προϊόντα μας. Γι αυτό, καθημερινά σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα με γνώμονα την ευκολία και την πρακτικότητα. Προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι.
 

TΑΨΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ / ΕΜΑΓΙΕ


Τα ταψιά συγκαταλέγονται στα σκεύη που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στο σπίτι και θεωρούνται, όχι άδικα, απαραίτητο κομμάτι του οικιακού εξοπλισμού. Στη Roller Kappatos κατασκευάζουμε ανοξείδωτα και εμαγιέ ταψιά, μοναδικής ποιότητας και αντοχής, ιδανικά για καθημερινή χρήση, κατάλληλα για όλους τους φούρνους. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας που διατηρούμε με γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες οικιακών ειδών, τις οποίες προμηθεύουμε, αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη και την αξιοπιστία και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας.

Στη Roller Kappatos έχετε επιλογές. Επιλέξτε ανάμεσα σε ορθογώνια και στρογγυλά ταψιά, και μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας. Ακόμα κι αν δεν βρείτε αυτό ψάχνετε, μπορούμε εύκολα να κατασκευάσουμε ταψιά στα μέτρα σας, κατόπιν συνεννόησης.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑΨΙΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
Στείλτε μας email
Καλέστε μας στα τηλέφωνα
(+30) 210 220 2777
 
ΕΣΠΑ ΕΣΠΑ